Toimitusehdot

Vanilla Sky on vuonna 2012 perustettu Pieksämäellä sijaitseva sisustus- ja lahjatavaraa myyvä kivijalka- ja verkkokauppa. Y-tunnuksemme on 2784719-9.

Myymme ja toimitamme tuotteita Suomessa asuville täysi-ikäisille henkilöille. Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät 24% arvolisäveron. Pidätämme kaikki oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitamme tuotteet asiakkaillemme Matkahuollon Lähellä-paketteina (5,90€). Paketti toimitetaan Matkahuollon  noutopisteeseen jonka Matkahuolto katsoo olevan asiakasta lähinnä. Nouto myymälästä ei maksa luonnollisesti mitään. Toimitusaikamme on 1-4 arkipäivää. Pyrimme mahdollisimman nopeaan toimitukseen viemällä paketteja päivittäin Matkahuoltoon. Yli 100€ ostoksista annamme ilmaisen toimituksen.

Asiakkaan on noudettava paketti ajoissa sekä huolehdittava asianmukaisesta tuotteen palauttamisesta. Mikäli asiakas ei nouda pakettia ajoissa ja Matkahuolto lähettää sen takaisin kauppaamme, vähennämme asiakkaalle palautettavasta summasta molemmansuuntaiset toimituskulut (5,90€ + Matkahuollon veloittamat palautuskulut).

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus joka alkaa kun asiakas noutaa paketin Matkahuollon noutopisteestä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäisissä pakkauksissa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa itse palauttamisesta koituvat postikulut.

Tee tuotteen palautus seuraavalla tavalla: 1.) Ilmoita meille että aiot palauttaa tavaran jolloin olemme asiasta tietoisia ja osaamme odottaa lähetystä. 2.) Pakkaa tuotteet huolellisesti niin etteivät ne pääse särkymään ja aseta saamasi tilausvahvistus pakettiin. 3.) Kirjaa vastaanottajaksi Sisustus- ja lahjatavaraliike Vanilla Sky, Keskuskatu 6-10, 76100 Pieksämäki, sekä Matkahuollon palautustunnus 9527735. 4.) Vie paketti siihen Matkahuollon toimipisteeseen mistä hait sen.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, ilmoita meille mihin sen haluat vaihtaa niin katsomme löytyykö kyseistä tuotetta varastosta. Tuotetta vaihtaessa veloitamme asiakkaalta uuden toimitusmaksun.

Jos tuote on särkynyt Matkahuollon toimituksen aikana, täytyy siitä tehdä välittömästi reklamaatio noutopisteeseen sekä kuvata särkyneet tuotteet ja särkynyt paketti.

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai vika, lähetä meille siitä kuvat sähköpostissa ja ilmoita haluatko siitä hyvityksen, tai haluatko vaihtaa tai palauttaa sen.

Kotiinkuljetus voidaan tehdä arkipäivisin 10km säteellä liikkeestä. Kotiinkuljetuksen hinta on 3,90€. Kaikki ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset verkkokaupassa toimitetaan samana iltana klo 17-19 välisenä aikana ellei asiakkaan aloitteesta sovita toista toimituspäivää. Mikäli asiakas ei ole kotona klo 17-19 välisenä aikana, tavara palautuu liikkeeseen mistä se voidaan noutaa, tai voidaan sopia uudesta toimituspäivästä (uudesta toimituksesta veloitetaan 3,90€). Jos asiakas toivoo että tavara jätetään esimerkiksi omakotitalon ovelle tms., tulee asiakkaan ilmoittaa tästä etukäteen soittamalla. Asiakkaan tontille jätetyt tavarat ovat asiakkaan vastuulla. Kotiinkuljetuksen kautta toimitetuissa tuotteissa on palautusoikeus vain jos tuotteessa on selvästi vikaa. Muuten tuotteen voi käydä vaihtamassa liikkeessä 14 päivän sisällä ostamisesta.

Verkkokaupan alennuskoodit koskevat vain tuotteita jotka eivät ole jo valmiiksi alennettuja. Alennuskoodin voi käyttää vain syöttämällä sen kassalla ensimmäisessä näkymässä olevaan "Onko sinulla alennuskoodi?"-kohtaan. Huomioithan, että mikäli olet ennen koodin syöttämistä katsonut, että rahtivapauden raja ylittyy, niin käyttämäsi koodi saattaa laskea sen alle rajan, jolloin veloitamme tilauksella olevan rahtimaksun.