Pyykkietikka Tea Le Pére Pelletier 500ml

Pyykkietikka Tea Le Pére Pelletier 500ml


  • Toimitusaika: 1-3 päivää
  • Varastossa : 5

Hinta : 14,50 € (sis. alv. 24 %)Käytetään huuhteluaineen tilalla. Pesukoneen huuhteluainesäiliöön laitetaan muutama korkillinen pyykkietikkaa, tavallisen huuhteluaineen sijaan. Lisää aluksi vain vähän ja nosta määrää tarpeen ja pyykkimäärän sekä halutun tuoksuvahvuuden mukaan.

Pyykkietikan hyötyjä: poistaa pesuainejäämät pyykistä, raikastaa ja pehmentää pyykit, pitää pesukoneen puhtaana ja raikkaana, poistaa erilaisia hajuja (savu, home, rasva, hiki...), kirkastaa värejä, poistaa tahroja, vähentää sähköisyyttä, on ekologista, ei yleisesti sisällä allergisoivia tai herkkyyttä aiheuttavia aineita, on antiseptistä, poistaa kellastumia ja toimii kuin huuhteluaine. Ei huononna esim. pyyhkeiden imukykyä.

Käyttö: 2-4 korkillista pyykkikoneen säiliöön, riippuen pyykistä ja sen määrästä. Lauteiden yms. pesuun noin 0,5dl pyykkietikkaa/ noin 5l vettä.

Pyykkietikka on vanha ja mainio puhdistusaine joka soveltuu moniin käyttökohteisiin. Sitä voidaan pitää jopa yleispuhdistusaineena. Tuote on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Ravistettava ennen käyttöä. Suositellaan käytettäväksi täysin tuoksuttoman pyykinpesuaineen kanssa jolloin saadaan paras lopputulos. Ei siedä suoraa auringonvaloa. Säilytettävä huoneenlämmössä.

Hakusanat: PyykkietikkaEtikkaPyykkiPyykinpesuSiivousLePérePelletier